Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Opt ofiteri au fost imputerniciti de Nica la comanda unor directii din MAI

Opt ofiteri au fost imputerniciti, luni, de catre ministrul Dan Nica la comanda unor directii subordonate Ministerului Administratiei si Internelor.

Doru Dumitrecu a fost imputernicit la comanda Directiei Generale Control si Audit Intern, unitate infiintata prin comasarea Corpului de Control si Audit Intern, comisarul sef Ion Iana a fost imputernicit la comanda Directiei Logistica, iar chestorul Eugen Fainis a fost desemnat sa conduca Directia de Resurse Umane, potrivit Newsin.

Directia Economico-Administrativa a ministerului va fi condusa de comisarul sef Eugen Gabriel Dumitru, Directia Medicala de catre comisarul sef Ion Dodan, iar Directia Afaceri Europene si Relatii Internationale de comisarul sef Florin Trosca, fost adjunct la comanda Inspectoratului General al Politiei Romane.

Comisarul sef Ioan Popa a fost imputernicit  sa conduca Directia Juridic, iar pentru Directia Informare si Relatii Publice ministrul Dan Nica l-a imputernicit pe comisarul Marius Tache, cel care a indeplinit functia de purtator de cuvant.

In urma reorganizarii aparatului central, numarul de functii de conducere din MAI a fost redus, din cele 22 de directii generale ramanand doar opt, celelalte fiind comasate sau transformate in directii de rang inferior. 719 posturi din aparatul central al MAI au fost transferate la structurile operative, iar functiile de conducere au fost reduse cu 35 la suta.

Publicat Luni, 16 Martie 2009 - 18:44
Cuvinte cheie: Dan Nica, MAI, ofiteri | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours