Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Obsesia Ecaterinei Andronescu: Salariul profesorilor

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca grevele salariatilor din sistemul de invatamant nu ar reprezenta o solutie pentru a rezolva cererile salariale ale acestora si ca trebuie gasite alte posibilitati in acest sens.

"Fara indoiala, nu cred ca este aceasta o solutie asteptata de sistemul de invatamant. Eu cred ca trebuie sa gasim noi solutii pentru a rezolva asteptarile profesorilor. Am gandit asta permanent. Din pacate, Romania trece printr-un moment dificil de criza, dar si intr-o asemenea situatie trebuie sa gasim noi solutii", a declarat Ecaterina Andronescu, potrivit Newsin.

Andronescu a spus ca lipsa de atractivitate pentru meseria de profesor nu este cauzata neaparat de salariu si ca spera ca problema personalului din invatamant sa fie rezolvata, precizand ca majorarea salariilor reprezinta "cea mai importanta obsesie a sa".

Ministrul a adaugat ca rectificarea bugetara decisa de Guvern va afecta si cheltuielile de personal "in partea care viza indexarile din anul acesta".

"In tot sistemul sunt deschise circa 4.000 de santiere si, din pacate, cand s-a realizat aceasta distributie, nu s-a gasit o formula prin care sa si finalizam aceste santiere deschise. Sunt multe locuri unde se semnaleaza o risipa pe care nu putem sa n-o mentionam", a mai spus ministrul la Comisia senatoriala.

Publicat Miercuri, 15 Aprilie 2009 - 17:19
Cuvinte cheie: Ecaterina Andronescu, Guvern, salarii, profesori | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours