Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nica: Politistii implicati in scandalul de la Plaza Mall au fost sanctionati

Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat ca a luat deja o serie de sanctiuni la nivelul Politiei Capitalei, inaintea finalizarii anchetei, in cazul politistilor implicati in scandalul de la Plaza Mall, bazandu-se pe datele furnizate de Corpul de Control.

"Acum catva timp am luat mai multe masuri referitoare la conducerea si la modul de actiune a Politiei Capitalei. Si foarte multa lume incepuse sa uite ca au fost sefii care nu mai sunt, ca sunt in cercetare prealabila inca de acum de mai bine de trei saptamani un numar de politisti din Politia Capitalei si ca eu am spus ca sunt in legatura cu scandalul de la Plaza Mall", a explicat Nica, potrivit Newsin.

De asemnea, el a spus ca "toata lumea" ar fi incercat sa-i gaseasca "diverse alte motivatii", insa "ar fi trebuit sa inteleaga ca un ministru de Interne cand vorbeste stie si despre ce vorbeste, si mai ales stie de ce trebuie sa spuna anumite lucruri si nu pare sa spuna totdeauna tot ceea ce stie, pentru ca era un dosar penal".

Totodata, Nica a amintit ca "Parchetul are foarte multe date care i-au fost date de catre Politie, de catre Corpul de Control al ministrului. "Eu nu am asteptat finalizarea pana la capat a anchetei, momentul in care am constatat ca sunt elemente ca sunt politisti care nu si-au facut treaba, am luat masurile care trebuiau sa fie luate", a spus ministrul.

Cinci angajati SPIR, care au intervenit in cazul conflictului din februarie, de pe 21 februarie, au mers la audieri, luni, la Politia Capitalei, in legatura cu inregistrarea video potrivit careia Eugen Preda a fost tinut de politie si batut. Cei doi angajati SPIR care l-au tinut pe Preda cand a fost batut sunt identificati, iar verificarile urmeaza sa arate cine l-a lovit pe sportiv.
Publicat Marti, 28 Aprilie 2009 - 15:07
Cuvinte cheie: nica, plaza, preda, politisti, sanctiuni | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours