Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nica: Intre 2005 si 2008 au fost angajati 215.000 de bugetari

Aproape 215.000 de persoane au fost angajate in sectorul bugetar intre anii 2005 - 2008, iar cheltuielile salariale au crescut in ultimii trei ani cu 100%, a declarat joi vicepremierul Dan Nica.

"Toate acele persoane care primesc sporul de 75% pentru ca lucreaza cu fonduri europene isi vor mai primi acest spor doar in conditiile in care isi fac treaba, iar daca nu, propunerea mea este ca acesti angajati sa fie platiti cu salariul minim pe economie", a aratat Nica.

"Nu este posibil sa primesti acest spor, in conditiile in care Romania nu a atras niciun ban din fondurile europene in 2007 si a reusit sa atraga doar 188 de milioane (euro) din fondurile structurale in 2008", a completat el.

Vicepremierul a adaugat ca Romania a incasat in 2008 cu 28 de miliarde lei mai putin fata de 2004 din cota TVA, iar acest fapt se datoreaza lipsei de responsabilitate a angajatilor care ar trebui sa verifice colectarea taxei.

Incepand din acest an, guvernul va monitoriza toate activitatile ce implica atragerea fondurilor europene si a investitiilor in autostrazi, a mai spus Nica.

Publicat Joi, 29 Ianuarie 2009 - 19:30
Cuvinte cheie: Nica, Guvern, bugetari | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours