Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nica: 400 milioane de lei reprezentand restante catre firme au fost platiti de ministerul Educatiei

Vicepremierul Dan Nica a declarat luni ca s-a inceput deja plata facturilor restante pe care le are statul catre unele firme si ca ministerul Educatiei a virat 400 de milioane lei pentru achitarea lucrarilor de investitii si reparatii de anul trecut.

"Platile restante pentru inceputul lui ianuarie deja au inceput si primele facturi care au fost achitate sunt ale ministerului Educatiei, vreo 400 milioane lei deja au fost date in plata. Acest proces continua la o amplitudine foarte mare si acesta e semnalul pe care vrem sa-l dam. Am inceput acest lucru si reprezinta prioritatea zero a ministerului Finantelor", a anuntat Nica, citat de Newsin.

El a reiterat ideea ca toate ministerele, nu numai cele ale PSD, sunt nemultumite de sumele primite. "Toate ministerele sunt nemultumite pentru ca cei 2,1 miliarde datorii de anul trecut ii afecteaza pe toti care au derulat programe in acest an. Sunt cateva mii, daca nu zeci de mii, care au de primit acesti bani. Daca nu-i dam, vor intra in faliment si nu va fi activitate economica sustinuta in acest an. Facem eforturile necesare pentru ca toate aceste sume restante sa le platim repede", a dat el garantii.

Liderul PSD a mai precizat ca in cursul acestei zile, bugetul va fi discutat cu sindicatele. Nica si-a exprimat speranta ca bugetul va adoptat saptamana aceasta in Guvern, urmand a fi trimis Parlamentului cel tarziu saptamana viitoare.

Publicat Luni, 2 Februarie 2009 - 13:14
Cuvinte cheie: Nica, Educatie, restante, facturi, ministere, Guvern | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours