Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

MT renunta la masina lui Udrea si inapoiaza bugetului 141.176 de lei

Ministrul Turismului Elena Udrea urmeaza sa foloseasca pana la sfarsitul anului un autoturism pus la dispozitie, cu titlu gratuit, de o alta institutie de stat.

"Ministerul Turismului a revenit asupra anuntului de participare privind achizitionarea de autoturisme, anuland pozitia care se referea la achizitionarea autoturismului destinat ministrului. Pentru a degreva bugetul Ministerului Turismului de aceasta cheltuiala, Elena Udrea va folosi pana la sfarsitul acestui an un autoturism pus ministrului la dispozitie, cu titlu gratuit, de o alta institutie de stat. Suma de 141.176 lei ( 34.213 euro, n.r) astfel economisita de Ministerul Turismului va fi returnata la bugetul consolidat de stat", se arata intr-un comunicat transmis luni de Ministerul Turismului.

Ministerul Turismului continua, conform procedurilor legale, procesul de achizitionare, prin licitatie publica deschisa, a celorlalte 18 autoturisme pentru constituirea unui parc auto propriu minim, strict necesar functionarii institutiei.

Ministerul mentioneaza ca, pana in momentul de fata, institutia functiona cu doar cinci inspectori teritoriali cu atributii de control si avizare, urmand ca numarul acestora sa se suplimenteze cu circa 23 de posturi. Activitatea acestora presupune deplasari frecvente pe tot teritoriul Romaniei, deplasari pentru care mare parte din angajati utilizeaza in prezent masinile proprii.
Publicat Marti, 14 Aprilie 2009 - 08:50
Cuvinte cheie: ministerul turismului, elena udrea, achizitii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours