Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Monica Iacob-Ridzi vrea ore de sport in fiecare zi

Ministrul Tineretului, Monica Iacob-Ridzi, a criticat miercuri propunerea Ecaterinei Andronescu privind desfasurarea orelor de sport intr-o singura zi pe saptamana, apreciind ca elevii au nevoie de o ora de sport in fiecare zi.

"Atat personal, cat si in numele Ministerului Tineretului si Sportului, declar ca nu sunt de acord cu reducerea numarului de ore de educatie fizica. Nu este normal sa reducem aceste ore, daca ne gandim la educatia copiilor, la sanatatea lor, daca avem o viziune asupra ceea ce inseamna viitorul unei natiuni. Trebuie sa ne ocupam de problemele tinerilor si sa investim in ei" a declarat Ridzi, intrebata cum comenteaza propunerile ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu.

Democrat-liberala a subliniat ca, potrivit ultimelor date statistice, peste 40% dintre tineri sunt afectati de probleme specifice sedentarismului. "Voi face tot ce imi sta in putinta sa incurajez tinerii sa faca miscare. M-am bucurat cand am vazut ca sunt si declaratii ale liderilor altor partide care sprijina acest lucru. Personal, cred ca e nevoie de o ora de sport in fiecare zi, mai ales ca educatia fizica este o materie de bacalaureat. Nu putem fi de acord cu desfasurarea acestor ore sambata" a precizat Ridzi.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a lansat in data de 15 aprilie ideea ca ar fi posibil ca orele de educatie fizica sa fie tinute sambata sau duminica, dar a adaugat ca decizia va apartine profesorilor si conducerii scolilor.


Publicat Joi, 30 Aprilie 2009 - 13:12
Cuvinte cheie: Monica Iacob-Ridzi, Ecaterina Andronescu, ore de sport | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours