Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

MJ: Legea salarizarii unice ar rezolva problemele financiare din sistemul judiciar

In cadrul discutiile care au avut loc intre ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si presedintii curtilor de apel din tara, s-a ajuns la concluzia ca pentru a rezolva problemele financiare ale sistemului judiciar este nevoie de o "reglementare echitabila a salarizarii".

"Concluzia intalnirii a fost ca este necesara o reglementare echitabila si nediscriminatorie a salarizarii in sistemul judiciar, care sa clarifice problema sporurilor pentru toate categoriile din sistem", se precizeaza in comunicat al ministerului.

Ministerul Justitiei subliniaza ca, in prezent, nu are inca finalizat un proiect al salarizarii unice. "Urmeaza ca guvernul sa decida, in urmatoarea perioada, daca regulile privind salarizarea personalului din justitie vor fi stabilite printr-o lege speciala sau daca acestea vor fi cuprinse intr-o lege unica de salarizare a intregului sector bugetar", se arata in comunicat.

Referitor la plata sporurilor conform Ordonantelor 75 si 225/2008, ministrul Justitiei le-a explicat presedintilor curtilor de apel ca situatia economica actuala impune o reesalonare a acestor plati, din cauza lipsei fondurilor necesare, potrivit comunicatului.
Publicat Joi, 16 Aprilie 2009 - 13:52
Cuvinte cheie: ministerul justitiei, salarii, legea salarizarii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours