Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ministerul Mediului vrea sa reduca cu 60% numarul reglementarilor privind tarifele de mediu

Numarul actual al reglementarilor privind taxele, tarifele si contributiile de mediu va fi redus cu aproape 60%, pana la 42, si unele tarife vor fi redimensionate, a declarat, miercuri, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

"Din cele peste 400 de taxe platite in Romania, 102 sunt la noi. Vrem sa le reducem pe unele, mai ales ca am identificat cateva care sunt dublate, iar pe altele sa le comasam. Reducerea numarului de taxe nu inseamna insa renuntarea la avizele de mediu, care sunt foarte importante", a mai spus Nemirschi.

Purtatorul de cuvant al Ministerului Mediului, Dragos Nacuta, a explicat ca numarul mare de taxe are la baza diverse acte normative defalcate, fiecare autoritate de mediu ocupandu-se de anumite tarife pentru diferite servicii - de gospodarire, de apa, de salubritate etc.

El a precizat ca se urmareste comasarea numarului de hotarari date pentru acestea, dar si renuntarea la cele care reglementeaza acelasi lucru de doua ori.

"Noi nu percepem taxe ca alte ministere. Este vorba de tarife pentru diverse servicii prestate. Fiecare autoritate s-a ocupat de anumite tarife si de aceea au aparut atat de multe. Ministerul Mediului le va reduce si va redimensiona cuantumul unora dintre ele", a declarat Nacuta, pentru NewsIn.
Publicat Miercuri, 1 Aprilie 2009 - 18:14
Cuvinte cheie: taxe, tarife, mediu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours