Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ministerul Finantelor: MAI ar urma sa primeasca cu 3,4% mai multi bani decat in 2008

Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) ar urma sa primeasca 9,98 miliarde lei, potrivit propunerii de alocare prin Legea Bugetului pe 2009, fata de 9,65 miliarde lei, cat reprezinta executia preliminata a anului 2008, a precizat, marti, Ministerul Finantelor Publice (MFP) intr-un comunicat.

In cazul cheltuielilor de personal, pentru imbunatatirea calitatii serviciilor publice si a securitatii cetateanului, pentru anul 2009, MAI beneficiaza de o crestere cu 6.198 a numarului de angajati.

Astfel, la capitolul cheltuieli de personal, la Ministerul Administratiei si Internelor, pentru anul 2009 au fost alocate 6,02 miliarde lei, in crestere fata de anul 2008, cand, conform executiei preliminate, s-au cheltuit 5,99 miliarde lei, a precizat MFP.

In conformitate cu memorandumul Guvernului privind reducerea unor cheltuieli la nivelul aparatului central, pentru anul 2009 s-au redus semnificativ alocarile bugetare pentru cheltuielile cu bunuri si servicii respectiv, cheltuielile de capital.

"Astfel, la capitolul cheltuieli cu bunuri si servicii, Ministerul Administratiei si Internelor beneficiaza de o alocare de 0,56 miliarde lei, in scadere fata de anul 2008, cand s-au cheltuit, conform executiei preliminate, 0,69 miliarde lei", se arata in comunicat.

La capitolul cheltuieli de capital, pentru anul 2009, MAI a primit 0,43 miliarde lei, fata de 0,46 miliarde lei cat s-a cheltuit in anul 2008, conform estimarilor preliminate.

Publicat Marti, 3 Februarie 2009 - 15:00
Cuvinte cheie: Minister, Finante, Interne, Buget | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours