Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ministerul Educatiei va aloca bani pentru scolile care nu au aviz sanitar

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, sambata, la Craiova, ca este important ca in acest an scolile care nu au obtinut aviz sanitar sa primeasca resurse financiare pentru a-si rezolva problemele.

"Au fost mai multe plati restante in anul 2008, adica lucrari care au fost realizate, sume care au fost facturate si din pacate nu au putut fi achitate. Chiar saptamana aceasta, Guvernul a platit sase milioane de lei. Pentru anul 2009, odata ce bugetul va fi aprobat, avem o serie activitati legate de investitii si vrem sa realizam ceea ce consideram prioritar (...).

Din punctul meu de vedere, este absolut important ca cele 2.000 de scoli care nu au avut aviz sanitar in acest an la nivel national, si sigur, exista si un numar de scoli din Dolj care trebuie sa primeasca primele resurse financiare in asa fel incat sa incercam, daca este posibil, chiar pana la inceputul acestui an scolar sa le scoatem din aceasta categorie. Daca nu va fi cu putinta pana la inceputul acestui an scolar, macar pana la inceputul anului urmator”, a spus Ecaterina Andronescu.

Aceasta a mai precizat ca infiintarea campusurilor scolare reprezinta una dintre prioritatile ministerului. „De asemenea, sunt 64 de campusuri scolare care se afla in asteptare, iar cele mai multe sunt in mediul rural. Trebuie sa vedem aceste campusuri ca pe niste surse care sa ridice nivelul invatamantului rural. Adica locuri in care sa avem si scoala si biblioteca, cu dotarile corespunzatoare, a mai spus Ecaterina Andronescu.

Reamintim ca ministrul Invatamantului, Ecaterina Andronescu, s-a aflat sambata la Craiova pentru ceremonia de investire a noului prefect de Dolj, Florin Stancu.

Publicat Sambata, 7 Februarie 2009 - 21:33
Cuvinte cheie: Andronescu, Educatie, scoli, aviz, sanitar | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours