Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Mihnea Constantinescu este propus ca nou ambasador la Chisinau

Mihnea Constantinescu, fost sef de cabinet al lui Calin Popescu Tariceanu si al lui Adrian Nastase, a fost propus ca nou ambasador pentru Republica Moldova, dupa ce Filip Teodorescu a fost declarat persona non grata.

Mihnea Constantinescu a lucrat cu Petre Roman in perioada in care era prim-ministru, a fost adus in MAE de Adrian Severin si a ramas in minister pana cand a devenit sef de cabinet al premierului Adrian Nastase si a ramas in aceasta functie cand Tariceanu a devenit premier.

Comisiile de politica externa il audiaza miercuri, la ora 20:00, pe noul ambasador al Romaniei propus de ministrul de externe Cristian Diaconescu pentru Republica Moldova, a anuntat Laszlo Borbely, presedintele Comisiei din Camera Deputatilor, potrivit Newsin.

Ambasadorul roman in R. Moldova Filip Teodorescu a fost convocat miercuri la sediul Ministerului de Externe din Chisinau, unde i s-a inmanat o nota prin care este informat ca din cauza "unor actiuni incompatibile cu activitatea diplomatica" el si Ioan Gaborean sunt declarati personae non gratae.
Publicat Miercuri, 8 Aprilie 2009 - 18:50
Cuvinte cheie: Mihnea Constantinescu, ambasador, Chisinau | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours