Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

MAE: Consulul de la Milano nu este rechemat in tara in sens diplomatic

Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a spus ca Tiberiu Dinu, consulul Romaniei la Milano, nu a fost rechemat in tara in sens diplomatic si ca nu are vreo solicitare privind clarificarea statutului juridic al vreunei persoane din MAE.

"Nu a fost rechemat consulul. A fost o discutie intre domnul prim-ministru si mine in legatura cu necesitatea de a avea o discutie la nivelul primului-ministru privind consulul nostru si tot ceea ce s-a spus in ultima perioada. Acest lucru se va intampla luni. Acum, nu se pune problema rechemarii in sens diplomatic", a declarat seful diplomatiei, potrivit Newsin.

Numele consulului Romaniei la Milano, Tiberiu Dinu, apare mentionat in dosarul legat de fostul sef de la DGIPI, Cornel Serban. Acesta ar fi pus la dispozitia lui Tiberiu Dinu, consulul la Milano, la solicitarea acestuia, lista detaliata a convorbirilor telefonice efectuate de la un post telefonic si a facut demersuri pentru identificarea titularului sau utilizatorului unui alt post telefonic care trimitea mesaje de amenintare unui membru al familiei, respectiv ministrului sanatatii, cumnatul lui Dinu. Prin obtinerea acestor informatii se urmarea sa fie inlaturat unul dintre angajatii consulatului, sustine DNA. In schimb, arata procurorii, Serban ar fi beneficiat de sprijinul lui Dinu pentru a fi numit adjunct la DGIPI.
Publicat Duminica, 29 Martie 2009 - 17:13
Cuvinte cheie: Tiberiu Dinu, DGIPI, MAE, consul | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours