Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ilie Sarbu: La Agricultura sunt prea multi angajati, cu salarii prea mari fata ce rezultate

Ministrul agriculturii Ilie Sarbu a declarat joi ca numarul angajatilor din minister este mare, multi angajati au salarii foarte mari, iar rezultatele nu sunt pe masura.

"Cand am plecat eu, in 2005, erau in jur de 350 de angajati, iar acum sunt 605, dar nu am vazut si efectul acestei supradimensionari a organigramei", a declarat Sarbu. Acesta a declarat ca angajatii din minister au salarii foarte mari, iar rezultatele nu sunt cele asteptate.

"Peste tot avem probleme, salariile la unii sunt chiar foarte mari. La agentiile europene salariile sunt cu 75% mai mari, dar rezultatele nu confirma efortul facut de Guvern si Ministerul Agriculturii", a spus ministrul agriculturii. Acesta a explicat ca la sase agentii din cadrul ministerului se efectueaza, in prezent controale tematice, desi nu venise cu intitentia de a reduce personalul.

"Nu am venit cu intentia sa dau afara oameni, dar fiecare dintre ei va trebui sa aiba bunul simt si pus in fata situatiei sa raspunda singur si sa se retraga. Daca a venit aici si a stat patru ani ca la pension, acum vin deconturile pe fiecare om in parte, pentru ca fiecare om are o responsabilitate. Nu am ajuns la aceste situatii de criza intamplator, ci am ajuns fiindca cineva nu si-a facut datoria'', a spus Ilie Sarbu.

Publicat Joi, 22 Ianuarie 2009 - 15:14
Cuvinte cheie: Ilie, Sarbu, ministerul, Agriculturii, angajati, salarii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours