Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana spune ca Nica va fi validat, cel mai probabil, joi

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca cel mai probabil joi se va organiza o sedinta a Parlamentului pentru a valida propunerea ca vicepremierul Dan Nica sa ocupe si portofoliul de la MAI. Geoana a mai precizat ca subiectul numirilor de la MAI si a sefiei DGIPI va fi inchis dupa ce Dan Nica isi va prelua postul si va putea sa-si aleaga echipa.

Liderul PSD l-a sustinut pe Dan Nica, care a afirmat recent, spre deosebire de Liviu Dragnea, ca sunt bani suficienti la MAI. "Cred ca pentru buna functionare a MAI exista resurse si pentru siguranta publica inclusiv posturi suplimentare in comunitatile descoperite din punct de vedere al fortelor de ordine", a declarat Geoana. El a spus ca exista resurse si pentru administratiile locale si ca acestea sunt cuprinse si in bugetele altor ministere: al Dezvoltarii, Educatiei si Transporturilor. Intrebat de ce totusi Dragnea a invocat lipsa acestor bani, presedintele PSD a spus: "Intrebati-l pe dl. Dragnea".

Luni, la ora 14.00, are loc o sedinta a Birourilor Permanente reunite pentru a decide data sedintei comune de plen pentru validarea lui Dan Nica.

Guvernul a cerut Parlamentului, printr-o scrisoare trimisa miercuri, organizarea unei sedinte comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aprobarea numirii lui Dan Nica in functia de vicepremier, ministrul Administratiei si Internelor.

"Avand in vedere faptul ca, prin propunerea formulata, se schimba structura Guvernului, va adresam rugamintea de a dispune masurile necesare in vederea organizarii unei sedinte comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru obtinerea aprobarii Parlamentului in ceea ce priveste numirea domnului Dan Nica in functia de vicepremier, ministrul Administratiei si Internelor", se arata in scrisoarea trimisa Legislativului.

In document se precizeaza ca in Hotararea Parlamentului numarul 31/2008 pentru acordarea increderii Guvernului, "functiile de vicepremier si de ministru al Administratiei si Internelor sunt prevazute in mod distinct, fiind in prezenta a doua functii in cadrul Cabinetului".

Publicat Luni, 9 Februarie 2009 - 13:47
Cuvinte cheie: Geoana, Nica, MAI, Parlament, validare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours