Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana: A luat sfarsit caruselul numirilor la Interne

Prezent la numirea lui Liviu Dragnea in functia de ministru de Interne, pozitie ocupata pentru scurta perioada de Marian Oprea, liderul PSD Mircea Geoana a recunoscut ca este in parte responsabil pentru incertitudinea care a afectat Ministerul si a declarat ca politicul nu va acapara "ministerele de forta ale Romaniei".

"Caruselul numirilor s-a incheiat", a subliniat seful Senatului. "Intr-un fel sunt si eu putin vinovat ca am avut o perioada de incertitudine pentru acest important minister. Important este ce va face Dragnea de azi incolo, nu ceremonia de instalare", a mai spus liderul PSD.

"Vreau sa trasez un mesaj tuturor profesionistilor (...) ca se bucura din partea noastra de intregul respect si intreaga consideratie", a precizat seful Senatului . Liderul PSD a spus ca, desi exista un palier politic de numiri, ingrijorarea ca politicul va deveni "acaparator in ministerele de forta ale Romaniei nu-si are temeiul". Odata cu preluarea mandatului la Interne, Dragnea nu mai este ministrul social-democratilor, ci "un ministru in Guvernul Romaniei", a adaugat Geoana, citat de Newsin.

Pe de alta parte, vorbind despre esalonul doi din Minister, Geoana a spus ca nu vea sa creeze impresia ca PSD impune public niste nume, insa "cateva decizii de natura politica" se vor lua la nivel de partid, potrivit Newsin.

Foto: Newsin

Publicat Miercuri, 21 Ianuarie 2009 - 11:09
Cuvinte cheie: Dragnea, Geoana, ministerul de interne | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours