Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Fotoliul de ministru al Muncii este vizat de trei candidati

Liberalii au in vedere trei optiuni pentru preluarea portofoliului Muncii, secretarul de stat Theodora Bertzi, directorul spitalului Caritas, Bogdan Jansen, si presedintele Casei Nationale de Pensii, Mariana Campeanu.

"Este la latitudinea prim-ministrului ce decizie va lua, daca va nominaliza un membru al Guvernului sa gireze portofoliul Muncii sau daca va nominaliza o alta persoana care sa ocupe acest protofoliu pana la epuizarea mandatului", a declarat vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, citata de Newsin.
 
"Cu certitudine va pot spune ca ministerul isi continua activitatea in parametrii lui de functionare. Sunt secretarii de stat care au atributiii clar stabilite prin lege. Nu vor fi sincope sau impedimente in functionarea ministerului Muncii si cred ca prim-ministrul va lua in considerare aceasta situatie cat se poate de urgent", a  adaugat Nicolai.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca a acceptat demisia ministrului muncii Paul Pacuraru, pe care o considera cea mai buna solutie, urmand ca in perioada urmatoare sa faca o alta nominalizare pentru postul ramas vacant.
Publicat Miercuri, 24 Septembrie 2008 - 07:54
Cuvinte cheie: ministerul muncii, pacuraru, bertzi, caritas, jansen, CNPAS | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours