Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Eugen Tomac a fost numit secretar de stat la Ministerul de Externe

Premierul Emil Boc l-a numit pe Eugen Tomac, fost consilier pentru relatia cu romanii de pretutindeni de la Cotroceni, in functia de secretar de stat pe acelasi domeniu din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Eugen Tomac a fost candidat din partea PD-L la alegerile parlamentare din toamna, intr-un colegiu uninominal din diaspora. El a obtinut cele mai multe voturi din colegiul 2 (statele europene non-UE, tarile CSI si Asia), respectiv 44,59%, dar a pierdut mandatul in urma redistribuirii. Tomac a fost consilier pentru relatia cu romanii de pretutindeni la Cotroceni, relateaza Newsin.

Noul secretar de stat s-a nascut in Basarabia si este doctorand al Facultatii de Istorie, Universitatea din Bucuresti.

Premierul a mai decis numirea Ancai Gabriela Petrescu in functia de consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al vicepremierului Dan Nica.

Publicat Sambata, 24 Ianuarie 2009 - 11:54
Cuvinte cheie: Eugen Tomac, Boc, Dan Nica, Anca Petrescu | Afisari: 65,535
Comentarii (3)
Vorosca, Londra (Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 01:54)
Tomac habar nu are pe ce lume traieste. E un papagal ordinar si un lingau ucrainean. Care probleme sa rezolve? El nu era capabil sa-si ia examenele la facultate. Nu vorbiti daca nu cunoasteti. Sa faca publica foaia matricola de la facultate sa vada si profanii cine e Tomac
Tata, Chisinau (Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 01:55)
Nu vedeti ca nu poate lega 2 idei. Era vesnic restantier la facultate si lingandu-l pe Base a ajuns, vezi Doamne, mare om politic. E un impostor. A fost cercetat de politie pt furtul unor calculatoare care trebuiau sa ajunga la niste ONG-uri din Basarabia si a pus mana Tomac pe ele. Treziti-va, Tomac nu-i cel ce pare a fi. Cum va explicati ca a fost singurul candidat din colegiul Europa de Est care nu a avut probleme intr-o Basarabie comunista? A avut acceptul lui Voronin si sprijinul lui Rosca. E usor sa ai acest sprijin? Ce intelegeri a facut cu acestia nu o sa stim niciodata, dar o sa vedeti ca problema cetateniei pt basarabeni nu o va rezolva in 6 luni asa cum a promis, deci a mintit.
Irena, Bucuresti (Luni, 2 Martie 2009 - 15:42)
Nu conteaza notele. In Romania situatia scolara nu este relevanta... Cel mai important ca el este unul din singurii oameni care fac ceva. Este mult mai usor sa scrii comentarii la articole decat sa fii implicat direct in politica....

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours