Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Elena Udrea va avea masina de serviciu "din mila SPP"

Serviciului de Paza si Protectie "i s-a facut mila" de Elena Udrea si i-a pus la dispozitie conform spuselor ministrului Turismului o masina pentru o perioada limitata de timp.

"Am cerut ministerelor care au o masina disponibila sa mi-o puna la dispozitie pe o durata limitata de timp si cuiva i s-a facut mila, SPP-ului, si mi-a pus pe durata limitata o masina la dispozitie. Asa ca am retras de pe site, de la licitatie, masina Ministerului Turismului, a declarat Udrea, citata de Newsin.

Ministerul Turismului va returna la bugetul de stat 141.176 de lei, bani economisiti prin renuntarea la achizitionarea unui autovehicul pentru Elena Udrea, urmand ca ministrul sa foloseasca pana la sfarsitul anului un autoturism pus la dispozitie, cu titlu gratuit, de o alta institutie de stat, anunta MT intr-un comunicat citat de Newsin.

Ministerul Turismului va continua insa procesul de achizitionare, prin licitatie publica deschisa, a celorlalte 18 autoturisme pentru constituirea unui parc auto propriu, "strict necesar functionarii institutiei", mai arata comunicatul.

SPP a facut mai multe licitatii in urma carora si-a reinoit parcul auto, printre achizitiile Serviciului de Paza si Protectie numarandu-se mai multe masini de lux.
Publicat Marti, 14 Aprilie 2009 - 19:50
Cuvinte cheie: SPP, Elena Udrea, masina de serviciu, mila | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours