Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Elena Udrea in Delta, pentru a realiza un film documentar

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a promis ca va realiza un film despre potentialul turistic al judetului Tulcea, in special al Deltei Dunarii.

"Eu cred ca Delta Dunarii, dar si zona continentala a judetului Tulcea, au fost insuficient promovate ca zone atractive din punct de vedere turistic. Nu stiu data exacta, dar va pot spune cu certitudine ca, timp de doua saptamani, ma voi afla in Tulcea si in Delta Dunarii pentru a realiza un film documentar despre potentialul turistic de aici. Filmul va fi promovat de Ministerul Turismului si deja avem un public tinta. Ne gandim sa atragem turistii din Germania, Italia, Franta si nu numai. In ceea ce priveste turismul in Delta Dunarii, tinta este de a promova si atrage turismul de croaziera, pentru ca aceasta este tendinta in acest sezon estival", a declarat Elena Udrea, citata de Newsin.

Ministrul Turismului a afirmat ca filmul despre judetul Tulcea va fi promovat pe site-ul ministerului in luna mai.

"Este pacat, pentru ca avem bani, sa nu investim in promovare si mai ales sa nu cream facilitati financiare pentru a promova investitii in acest sector de reala importanta pentru economia judetului Tulcea. Depinde de autoritati cat de repede depun proiectele care pot intra in finantare", a declarat ministrul Turismului.

Ministrul a afirmat ca deja au fost alocate 25,5 milioane de lei pentru amenajarea plajei de la Sulina si infiintarea miniporturilor de la Sfantu Gheorghe si Murighiol.
Publicat Vineri, 24 Aprilie 2009 - 19:33
Cuvinte cheie: Elena Udrea, Delta Dunarii, film | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours