Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Diaconescu merge la Praga inainte de vizita premierului ceh in R. Moldova

Cristian Diaconescu se va consulta cu oficialii cehi pe tema situatiei din R.Moldova, in pregatirea vizitei premierului Mirek Topolanek la Chisinau si a summitului dedicat Parteneriatului Estic.

Diaconescu merge joi la Bruxelles la Praga, unde va avea o intrevedere cu  Karel Schwartzenberg, ministrul de externe ceh, si cu Alexandr Vondra, primul ministru adjunct pentru afaceri europene din Cehia, tara care detine presedintie UE pana in iunie, relateaza Newsin.

In cadrul intalnirilor de la Praga vor avea loc consultari romano-cehe pe tema situatiei din R. Moldova, in pregatirea vizitei premierului ceh la Chisinau si a summitului pentru lansarea Parteneriatului Estic, care va avea loc in mai la Praga.

Premierul ceh Mirek Topolanek va merge in R. Moldova saptamana viitoare, la 22 aprilie, pentru a discuta despre criza ce a urmat alegerilor legislative castigate de comunisti. De altfel, Topolanek a purtat miercuri o discutie telefonica cu presedintele Vladimir Voronin despre situatia din R. Moldova.

Parteneriatul Estic este o platforma de cooperare europeana pentru R. Moldova, Ucraina, Belarus, Georgia, Armenia si Azerbaijan.

Publicat Joi, 16 Aprilie 2009 - 13:52
Cuvinte cheie: diaconescu, praga, summit, r. moldova | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours