Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Departamentul pentru Dialog Social trece de la Guvern la Ministerul Muncii

Departamentul pentru Dialog Social din cadrul Guvernului va trece in structura Ministerului Muncii, iar personalul Departamentului va fi preluat cu mentinerea nivelului salarial, pana ce va intra in vigoare Legea salarizarii unice a personalului bugetar, potrivit unei hotarari a Guvernului.

Potrivit Ordonantei de Urgenta, Ministerul Muncii va prelua, pe baza unui de protocol de predare-preluare care va fi incheiat in 15 zile, posturile, personalul, dotarile si creditele bugetare aferente Departamentului. Masura trecerii acestei structuri la Ministerul Muncii a fost luata "avandu-se in vedere necesitatea abordarii intr-o singura institutie a problematicii domeniilor dialogului si protectiei sociale", se arata in textul actului normativ, citat de Newsin.

Departamentul pentru Dialog Social are sarcina de a asigura comunicarea intre Guvern si partenerii de dialog social, pregateste, elaboreaza, negociaza si urmareste incheierea intelegerilor cu partenerii sociali si asigura legatura Guvernului cu Consiliul Economic si Social (organism din care fac parte Executivul, patronatele si sindicatele).

Potrivit organigramei, numarul maxim de posturi al Departamentului pentru Dialog Social este de zece, exclusiv conducatorul Departamentului. Din cele zece posturi, opt sunt de consilieri si doua de referenti.
   

Publicat Joi, 19 Februarie 2009 - 18:19
Cuvinte cheie: Departamentul pentru Dialog Social, Guvern, Ministerul Muncii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours