Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: "Vom avea discutii cu privire la propunerile pentru Ministerul de Interne"

Premierul Emil Boc a afirmat ca in interiorul coalitiei se vor discuta in continuare propunerile pentru functiile din Ministerul de Interne, dar a adaugat ca acestea nu sunt prioritare, preocuparile Guvernului fiind legate, in acest moment, de bugetul de stat pe 2009.

Primul-ministru a refuzat sa spuna daca la reuniunea coalitiei, desfasurata luni dimineata, inainte de BPN al PDL, ministrul Internelor a avansat nume pentru seful DGIPI. Intrebat fiind despre modul in care vor fi facute numirile in functiile de conducere din Ministerul de Interne, Boc a afirmat ca propunerile cu care Liviu Dragnea va veni vor fi discutate de catre patidele din coalitie.

"Analizam toate propunerile pe care le avem facute. Cu ministrul de Interne vom avea discutii pe propunerile pe care le inainteaza cu privire la tot ce tine de componenta ministerului", a declarat Boc.

Liderul PD-L a adaugat ca, in momentul de fata, prioritateile Executivului nu sunt legate de numirile in functii de conducere, ci de buget si de problemele economiei.

"Daca dumneavoastra aveti impresia ca preocuparile noastre astazi sunt legate de numiri, va inselati. Preocuparile noastre astazi sunt legate de cum sa gasim solutii, pe de o parte, sa sustinem economia romaneasca, sa dam locuri de munca, sa le mentinem pe cele existente, iar pe de alta parte sa ne putem achita obligatiile sociale pe care le avem legate de pensii si salarii. Acestea sunt preocuparile, nu numiri individuale intr-o parte sau alta care se vor face potrivit proceduriler legale existente in Romania", a spus primul-ministru.

Surse din PSD anuntau, in urma cu o saptamana, ca preferat in fruntea serviciului secret al MAI ar fi Ionel Georgescu.

Publicat Luni, 2 Februarie 2009 - 13:03
Cuvinte cheie: Boc, MAI, PSD, PDL, propuneri, ministru, Interne, DGIPI, doi si-un sfert | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours