Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Berceanu vrea sa mute traficul greu de pe sosele pe calea ferata

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Arad, ca intentioneaza sa transfere o parte din traficul greu de marfuri si substante periculoase de pe calea rutiera pe cea ferata.

Berceanu a sustinut ca, in acest fel, vor fi protejate drumurile, care in prezent sunt supraaglomerate, si nu se vor mai distruge in timp scurt. "Incercam, cu foarte slabe rezultate pana in prezent, cu extreme de slabe rezultate, sa mai mutam din traficul greu, din traficul de marfuri grele si periculoase pe feroviar. Romania are o retea feroviara extreme de puternica fata de alte tari si foarte extinsa. Avem cale ferata mai peste tot, numai ca e intr-o stare jalnica. Si aici intervine un fel de ciclu vicios. Din cauza situatiei in care e calea ferata nu se merge bine pe ea. Din cauza ca nu se merge pe ea nu se incaseaza si din cauza ca nu se incaseaza nu putem sa facem investitii. Din toate aceste cauze, traficul e pe rutier si strica drumurile, pe care cu foarte multi bani le facem. Am putea sa le pastram intr-o stare mai buna daca am muta traficul greu de pe rutier pe feroviar", a declarat Radu Berceanu, citat de Newsin.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a fost prezent sambata, la Arad, unde a semnat contractul de proiectare si executie a centurii in regim de autostrada a municipiului Arad, in valoare de 115 milioane lei, parte a autostrazii Arad-Timisoara.
Publicat Sambata, 14 Martie 2009 - 15:55
Cuvinte cheie: Berceanu, cai ferate, trafic greu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours