Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Berceanu: Nu s-a primit nici o solicitare de survol de la Presedintia ungara

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Arad, ca nu a existat nici o solicitare si nici o respingere pentru survolarea spatiului aerian romanesc de vreo aeronava civila in care sa fie presedintele Ungariei, Solyom Laszlo.

"Eu am in subordine toata partea de trafic aerian civil. Si m-am interesat putin. Domnul presedinte, (Solyom Laszlo, n.r.), care credeam ca e civil, nu a vrut sa vina cu vreo aeronava civila sau cu vreo modalitate civila. Drept urmare, la noi, nu a existat nimic, nici vreo cerere, nici vreo respingere, nici altceva. In rest, ce a a dorit dansul si ce s-a intamplat in legatura cu dorintele respective nu le pot comenta pentru ca nu le stiu. Am auzit de la presa ca intentia era cu o aeronava militara, cu un elicopter militar. (...) Daca vrei sa vii cu mijloace militare, viata e mai complicata, mai grea si plina de neprevazut", a declarat, sambata, Radu Berceanu, citat de Newsin.

Institutia Prezidentiala a Ungariei a publicat, vineri, 13 martie, pe site-ul propriu, un comunicat in care afirma ca vizita presedintelui Solyom Laszlo in Romania a fost devansata pentru ziua de sambata, pentru ca autoritatile aeronautice romane i-au retras permisiunea de aterizare duminica la Tg. Mures.
Publicat Sambata, 14 Martie 2009 - 14:45
Cuvinte cheie: Radu Berceanu, solicitare, survol, Solyom Laszlo | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours