Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Adomnitei: Am investit in Educatie intr-un an cat altii in patru

Inainte de a promite ca va fi un bun manager la Primaria Iasului, Cristian Adomnitei s-a laudat cu abilitatile sale manageriale la Ministerul Educatiei.
Inainte de a promite ca va fi un bun manager la Primaria Iasului, Cristian Adomnitei s-a laudat cu abilitatile sale manageriale la Ministerul Educatiei.

Inainte de a intra in campania electorala pentru Primaria Iasului, ministrul Educatiei a facut luni bilantul activitatii sale de un an, sustinand ca perioada in care s-a aflat el la conducerea Ministerului a fost una dintre cele mai bune pentru invatamantul romanesc.

"De cand sunt la conducerea ministerului au fost investite in infrastructura sistemului national de invatamant aproape sapte milioane de lei, adica mai mult decat tot ce s-a facut in perioada 2004-2007", a declarat Cristian Adomnitei, citat de Newsin.

Ministrul liberal a precizat ca una dintre cele mai importante investitii in Educatie a fost proiectul de informatizare a scolilor. Potrivit ministrului Adomnitei, intr-un singur an numarul scolilor care au fost incluse in acest proiect a crescut de la 4900 de unitati de invatamant la 8100, la inceputul lui 2008.

Cristian Adomnitei a fost numit ministru al Educatiei pe 5 aprilie 2007, odata cu schimbarea mai multor membri ai cabinetului Tariceanu.

Timp de un an, cat a condus Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Adomnitei s-a "remarcat" prin gafele facute in timpul deplasarilor sale oficiale in teritoriu, dar si prin criticile aduse de adversarii politici ai PNL, ai sindicatelor din invatamant sau ai asociatiilor parintilor. Cele mai multe dintre criticile ce i-au fost aduse au vizat lipsa unei reforme reale a sistemului national de invatamant.
Publicat Luni, 21 Aprilie 2008 - 13:50
Cuvinte cheie: Cristian Adomnitei, Ministerul Educatiei, invatamant | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours