Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Predoiu nu vrea modificarea legilor, in ciuda blocarii procedurilor judiciare de catre parlamentari

Predoiu spune ca schimbarea legii privind avizul parlamentarilor trebuie facuta dupa o analiza a Raportului CE privind justitia.
Predoiu spune ca schimbarea legii privind avizul parlamentarilor trebuie facuta dupa o analiza a Raportului CE privind justitia.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiou, sustine pozitia procurorului general privind blocarea procedurilor judiciare in Parlament, dar se declara rezervat fata de modificarea "in pripa si cu adresa a legilor", dupa ce Codruta Kovesi a anuntat ca va trimite o propunere normativa de rezolvare a situatiei.

"Un astfel de demers trebuie precedat de o larga consultare a sistemului judiciar si o analiza a concluziilor Raportului de tara privind justitia", a subliniat Predoiu.

Pozitia ministrului vine dupa o declaratie a unui reprezentant al Ministerului Public, procurorul Ramona Bulcu, care anuntase ca procurorul general Laura Codruta Kovesi a dispus efectuarea unei analize cu privire la imunitatea parlamentarilor din statele UE. "La finalizarea acesteia, (Kovesi -n.r.) va inainta Ministerului Justitiei o propunere normativa, astfel incat proceduri judiciare sa nu mai fie blocate" in Parlament, a adaugat Bulcu, citata de Newsin.

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca DNA nu poate incepe cercetarea penala a lui Adrian Nastase si Miron Mitrea, deputati PSD si fosti ministri. Adrian Nastase era cercetat in legatura cu modul in care a dobandit imobilul de pe strada Zambaccian, iar Miron Mitrea este acuzat ca ar fi fost mituit cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale.

Foto: Newsin

Publicat Joi, 14 August 2008 - 11:09
Cuvinte cheie: Nastase, Mitrea, Bulcu, Kovesi, Predoiu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours