Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Parlamentarii au reluat dezbaterea bugetului, plangandu-se de oboseala

Parlamentarii au inceput sedinta de plen comun de miercuri cu interventii pe procedura venite din partea opozitiei si o poveste spusa de liberalul Relu Fenechiu despre cresterea economica si deficitul bugetar in viziunea fostului si actualului Guvern.

Sedinta condusa de vicepresedintele Biroului Permanent al Camerei Deputatilor Ioan Oltean a debutat cu o interventie a liberalului Relu Fenechiu, care a spus ca nu a reusit sa doarma din cauza ministrului Finantelor, Gheorghe Pogea, care a vorbit despre deficitul bugetar. Fenechiu a comparat filosofia Guvernului Tariceanu despre cresterea economica si deficitul bugetar cu o familie care castiga bine, isi cumpara casa si masina, si astfel se indatoreaza cu 5.000 de euro, in timp ce Guvernul Boc prefera o familie saraca, care locuieste cu chirie, dar are 500 de lei in buzunar.

Fenechiu le-a cerut ministrilor sa nu mai vina in Parlament cu "bazaconii cu sintagme macroeconomice pe care nu le intelege nimeni", ci cu argumente, potrivit Newsin.

Parlamentarii nu au intrat in ordinea de zi nici dupa interventia lui Fenechiu. Deputatul UDMR Marton Arpad a luat cuvantul, spunand ca nici el nu a dormit noaptea trecuta, fiind ocupat sa parcurga volumele de amendamente admise de comisii. Marton Arpad a cerut ca amendamentele sa nu mai fie votate la pachet. "Faceti acest gest de bun simt, ca atunci cand ajungeti la o pozitie cu amendamente sa  nu mai supuneti la vot toate amendamentele odata", a spus Marton Arpad.

Liberalul Andrei Gerea a intervenit si el, spunand ca nu a putut parca in fata cladirii deoarece i s-a spus ca acolo va parca premierul si a intrebat daca acest lucru este normal.

Sedinta a inceput abia dupa inca un schimb de replici intre ministrul Gheorghe Pogea si Relu Fenechiu, pe tema constructiei bugetare.
Publicat Miercuri, 18 Februarie 2009 - 11:07
Cuvinte cheie: buget 2009, parlament, relu fenechiu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours