Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Motiunea pe Educatie a liberalilor ar putea fi amanata

Comisia pentru Regulament a stabilit, cu unanimitate de voturi, ca liberalii au incalcat regulamentul in sedinta de plen din 23 martie si ca trebuie sa reia procedura pentru depunerea unei noi motiuni simple, daca mai vor sa se dezbata in plenul Camerei Deputatilor problemele din invatamant.

Membrii Comisiei au cazut de acord asupra faptului ca liberalii au depus, regulamentar, un text al motiunii simple pe educatie, dar ulterior, in plen, au citit un alt text, care aducea elemente diferite fata de prima varianta. Presedintele Comisiei, Iustin Cionca Arghir a aratat ca Regulamentul prevede ca textele motiunilor nu pot fi amendate, deci acestea sunt dezbatute in plen exact in forma in care au fost depuse la presedintele Camerei.

Pe de alta parte, membrii Comisiei au adus in discutie si efectele pe care o motiune adoptata le poate avea asupra Guvernului, astfel ca ridicarea unor probleme la depunerea motiunii si a altor probleme in cadrul dezbaterii acesteia ar genera, in cazul adoptarii, efecte confuze. Deputatii au aratat ca nu este normal nici ca unui ministru sa i se inainteze spre studiu o varianta a unei motiuni, iar apoi, in plen, respectivul demnitar sa fie pus in fata unor alte argumente.
Publicat Luni, 6 Aprilie 2009 - 18:56
Cuvinte cheie: motiune, educatie, PNL | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours