Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Legea salarizarii functionarilor parlamentari ar putea fi modificata

Presedintele Camerei Deputatilor i-a solicitat secretarului general, Gheorghe Barbu, sa prezinte situatia veniturilor functionarilor parlamentari, urmand ca, daca va fi cazul, Parlamentul sa revizuiasca legea care permite acestora sa castige mai mult decat alesii, a declarat Sever Voinescu (PDL).

"Urmeaza sa vedem daca situatia este reala (n.r. situatia privind veniturile unor angajati ai Legislaivului care le depasesc pe cele ale parlamentarilor), apoi care e temeiul legal care permite aceste castiguri, apoi ramane la latitutinea legiuitorului sa ia o decizie in consecinta in legatura cu aceste legi", a spus deputatul PDL Sever Voinescu, citat de Newsin.

Democrat-liberalul a adaugat ca, personal, nu i se pare normal ca functionarii parlamentari sa obtina venituri mai mari decat ale senatorilor, deputatilor sau sefului statului. "Sunt doua planuri, mie personal nu mi se pare normal. Pe de alta parte, avem o legislatie in domeniul asta si oamenii castiga salarii in temeieul unor legi. Daca legile le permit sa castige aceste salarii, atunci evident ca vom avea de revazut acest sistem legislativ", a aratat deputatul.

Zeci de persoane, care detin functii de conducere in structurile parlamentare, beneficiaza de venituri peste nivelul indemnizatiei unui senator, deputat, chiar a sefului statului, intre acestea numarandu-se fosti parlamentari sau functionari aflati in organismele Legislativului inca din anii '90.
Publicat Marti, 21 Aprilie 2009 - 18:05
Cuvinte cheie: salarii, functionari palamentari, camera deputatilor, roberta anastase | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours