Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Doar sase acte pentru depunerea proiectelor finantate din bani UE

Guvernul a decis reducerea numarului de acte solicitate la depunerea proiectelor care vizeaza accesarea de fonduri europene pentru IMM-uri de la 29 la sase.

"Am simplificat printr-un memorandum adoptat in Guvern, de la 29 la sase acte cerute, tocmai pentru a usura depunerea proiectelor pentru IMM-uri. Acum vrem sa le extindem la toate programele operationale sectoriale" a declarat premierul Emil Boc, potrivit Newsin. 

Reprezentantii Executivului au decis totodata ca documentele care pot fi accesate de autoritati sa nu mai fie solicitate persoanelor care depun proiecte. "Ma refer aici la acele documente care pot fi accesate de stat, cum ar fi bilantul contabil, care se afla pe pagina de internet a ANAF", a explicat Boc.

"Am decis sa studiem posibilitatea ca la inceput sa dai o declaratie pe propria raspundere ca vei depune aceste documente, iar daca esti declarat eligibil, sa fie depuse in termenul stabilit, tocmai pentru a incuraja si a usura mecanismul de depunere si evaluare a documentelor", a spus premierul.

Seful Executivului a spus ca persoanele care lucreaza cu fonduri europene vor primi in continuarea sporul de 75%, dar ca acest spor va fi acordat numai celor care "lucreaza cu adevarat cu fonduri europene".
Publicat Joi, 12 Martie 2009 - 13:30
Cuvinte cheie: fonduri ue, anaf, fonduri europene | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours