Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Camera Deputatilor si Senatul si-au validat noile Birouri Permanente

Deputatii au aprobat, cu 303 voturi favorabile, noua componenta a Conducerii Camerei, potrivit propunerilor facute de liderii grupurilor parlamentare.

Astfel, Ioan Oltean va fi vicepresedinte al Camerei Deputatilor din partea PDL, PSD i-a desemnat pentru aceasta functie pe Adrian Nastase si Daniela Popa, iar din partea PNL a fost numit Bogdan Olteanu. Secretarii Camerei Deputatilor vor fi: Cezar Preda si Dumitru Pardau (PDL), Valeriu Zgonea (PSD-PC), Mihai Voicu (PNL). Chestori au fost numiti democrat-liberalul Gheorghe Albu, social-democratul Nicolae Banicioiu, liberalul Dan Motreanu si udemeristul Kelemen Hunor.

Componenta Conducerii Camerei Deputatilor a fost adoptata prin vot secret cu bile si a intrunit 303 voturi "pentru" si opt voturi "impotriva".

Si senatorii au validat, cu 84 de voturi favorabile, componenta noului Birou Permanent, in formula propusa de liderii grupurilor senatoriale.

Anca Boagiu si Alexandru Peres vor fi vicepresedinti ai Senatului din partea PD-L, in timp ce grupul PSD+PC l-a propus pentru aceasta functie pe Dan Voiculescu. Liberalii l-au desemnat ca vicepresedinte pe Crin Antonescu. Pentru cele patru functii de secretar au fost propusi si votati pedelistii Gheorghe David si Orest Onofrei, pesedista Doina Silistru si liberalul Cornel Popa. In calitate de chestori au fost desemnati Dumitru Constantin (PD-L), Ioan Chelaru (PSD), Dan Radu Rusanu (PNL) si Verestoy Attila (UDMR).

Componenta Biroului Permanent pentru sesiunea ce a inceput luni a fost aprobata, prin vot electronic secret, cu 84 de voturi pentru, nici un vot impotriva si nici o abtinere.

Publicat Luni, 2 Februarie 2009 - 17:38
Cuvinte cheie: Senat, Camera Deputatilor, Biruo, Permanent, validat | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours