Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Bugetul Camerei Deputatilor pe 2009, discutat in sedinta de miercuri

Decizia de amanare a discutarii bugetului a fost luata dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a propus plenului prelungirea timpului de lucru pentru dezbaterea bugetului, care a primit aviz favorabil de la Comisia de buget, insa reprezentantii PNL au repins solicitarea.

Camera Deputatilor si-a suspendat marti sedinta, pentru a doua oara, pentru o pauza de consultari intre liderii grupurilor parlamentare, la solicitarea deputatului PSD Aura Vasile, inainte de a intra in dezbaterea proiectului bugetului Camerei pe anul 2009.

Reprezentantii PNL au respins solicitarea Robertei Anastase privind prelungirea cu 30 minute a programului pentru dezbaterea bugetului, si au criticat faptul ca sedinta acestui for legislativ a inceput marti dimineata cu o ora intarziere.

La propunerea PSD, deputatii au luat o pauza de 15 minute, liderii grupurilor parlamentare intalnindu-se in biroul presedintelui Camerei, pentru a discuta despre programul si ordinea de zi a Camerei. Ei au decis ca sedinta pentru dezbaterea propriului buget sa aiba loc miercuri, incepand cu ora 9.00.

Plenul Camerei a debutat cu o pauza de consultari de jumatate de ora, in care liderii grupurilor parlamentare au discutat despre proiectele de lege aflate pe ordinea de zi.

Publicat Marti, 3 Februarie 2009 - 14:01
Cuvinte cheie: Camera, Deputatilor, buget, cheltuieli, garaj, subteran, studio, televiziune | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours