Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Buda a trimis la BP o completare a raportului in cazul Nastase, fara sa faca recomandari plenului

Raportul privind dosarele lui Nastase intocmit de presedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, nu face nici o recomandare plenului privind inceperea sau nu a urmaririi penale, in timp ce raportul vicepresedintelui Florin Iordache (PSD) cere retrimiterea la Comisie a dosarelor.

Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda, a inaintat, pe 17 februarie, Biroului Permanent o "completare" la raportul privind dosarele lui Adrian Nastase, care se rezuma la prezentarea detaliata a punctelor de vedere ale reprezentantilor partidelor, exprimate in timpul sedintelor forului privind cazul Nastase, documentul nefacand nici o recomandare explicita plenului privind inceperea sau nu a urmarii penale.

In concluzia raportului, se precizeaza: "Punctele de vedere exprimate de catre membrii Comisiei juridice, reprezentand pozitia fiecarui grup parlamentar, se inainteaza plenului Camerei Deputatilor care, potrivit dispozitiilor art. 109 alin 2 din Constitutia Romaniei si ale art 155 din Regulamentul Camerei Deputatilor, are dreptul sa ceara sau nu urmarirea penala a lui Nastase".

Pe de alta parte, raportul intocmit de vicepresedintele Comisiei, Florin Iordache, concluzioneaza ca plenul Camerei nu poate fi investit cu cererea de incepere a urmaririi penale impotriva lui Nastase, insa, daca acest lucru se intampla, se solicita retrimiterea dosarelor la Comisia juridica, acest for urmand sa solicite Parchetului noi clarificari, potrivit Newsin.
Publicat Luni, 23 Februarie 2009 - 18:37
Cuvinte cheie: buda, raport, nastase | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours