Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Biroul Permanent al Camerei discuta cazul Nastase

Camera Deputatilor are programata, luni, o sedinta a conducerii in care se va discuta despre cererea Procurorului General in cazul Nastase. Parlamentul isi reia de luni activitatea la nivel de comisii, pentru a pregati activitatea legislativa din sesiunea februarie - iunie 2009.

Luni, de la ora 15.00, este reprogramata sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, dupa ce in cursul saptamanii trecute nu s-a intrunit cvorumul de lucru. Pe ordinea de zi a sedintei de joi se afla o scrisoare transmisa de Procurorul General, Laura Codruta Kovesi. Potrivit viceliderului de grup al PNL, Eugen Nicolaescu, Procurorul General a trimis Camerei "o scrisoare de clarificare" careia i-a atasat o serie de documente la dosarele lui Adrian Nastase.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, in 10 decembrie 2008, trimiterea inapoi la procurori a dosarelor "Zambaccian 2" si "Matusa Tamara" pentru noi probe, pe motiv ca documentele pe baza carora s-a formulat raportul Comisiei juridice sunt nule. In raspuns, Procurorul general, Laura Kovesi, a cerut, pe 9 ianuarie, Camerei Deputatilor, avizul pentru inceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase in dosarele "Matusa Tamara" si "Zambaccian 2", potrivit unor surse judiciare.

Publicat Luni, 26 Ianuarie 2009 - 12:01
Cuvinte cheie: Nastase, dosar, Matusa, Tamara, Camera, Deputatilor | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours