Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Aviz favorabil pentru crearea de noi functii in administratie

Comisia de administratie a Camerei a dat raport favorabil proiectului de lege prin care se introduce functia politica de director coordonator la nivelul institutiilor judetene deconcentrate, reprezentantii opozitiei acuzand politizarea serviciilor deconcentrate.

Proiectul de modificare a Statutului functionarilor publici, initiat de social-democratul Mircea Dusa si pedelistul Petru Calian, care prevede infiintarea functiei de director coordonator al serviciilor publice deconcentrate, a starnit dispute aprinse in Comisia de adminstratie.

Liberalul Ludovic Orban a apreciat ca adoptarea proiectului ar inseamna "o intoarcere in timp cu 10 ani de zile", avertizand ca se creeaza conditii ca, la conducerea serviciilor deconcentrate, sa ajunga politruci.

Si udemeristul Seres Denes a subliniat ca, prin acest proiect, se schimba intreaga structura a Legii functionarilor publici, prin politizarea functiilor la nivelul adminsitratiei publice, fapt ce va avea "efecte incomensurabile in categoria functionarilor".

Presedintele Comisiei a sustinut ca, fata de proiectul adoptat la Senat, deputatii "au definit mai clar serviciile deconcentrate".
Publicat Marti, 17 Martie 2009 - 15:04
Cuvinte cheie: administratie, comisie, Camera Deputatilor, orban, Seres Denes | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours