Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Adomnitei introduce in Parlament legile educatiei realizate in timpul mandatului sau

Fostul ministru al Educatiei, deputatul Cristian Adomnitei, a anuntat ca va introduce la Camera Deputatilor pachetul de legi realizat in timpul mandatului sau si i-a invitat pe parlamentarii sa le sustina.

"Acum doi ani nu era niciun pachet de legi. Acum sunt doua, iar, conform regulamentului Parlamentului, trebuie discutate impreuna. Cele doua pachete sunt bazate pe principii asemanatoare, dar sunt unele diferente si vreau sa las unele optiuni deschise. In noul pachet, redactat de domnul Mircea Miclea, sunt niste idei noi, pe care le sustin, dar nu pot fi de acord, de exemplu, cu ideea organizarii bacalaureatului diferit", a declarat fostul ministru al Educatiei.

Adomnitei a sustinut ca a obtinut deja sprijinul unor colegi din Parlament care fac parte din partidele aflate la guvernare. "Am convingerea ca parlamentarii vor alege ce este mai bun din cele doua pachete de legi", a completat deputatul iesean, informeaza Newsin.

Referindu-se la protestele anuntate de sindicatele din invatamânt, Adomnitei a facut un apel catre profesori sa nu blocheze anul scolar. "Urmatoarele forme de protest, dupa greva generala de trei zile, sa se desfasoare dupa terminarea anului. Singurele care au dat dovada de echilibru in aceasta perioada au fost sindicatele, insa fac un apel la acestea si la profesori sa actioneze in interesul elevilor", a precizat fostul ministru al Educatiei.
Publicat Duminica, 3 Mai 2009 - 18:08
Cuvinte cheie: Adomnitei, parlament, legi, educatie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours