Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Zece reprezentanti comerciali ai Romaniei vor fi schimbati, restul vor fi evaluati

Zece dintre cei 130 de reprezentanti comerciali ai Romaniei in strainatate vor fi inlocuiti in viitorul apropiat, iar ceilalti vor trebui sa indeplineasca anumite criterii de performanta pentru a-si pastra posturile.

"Sunt in continuare nemultumit de activitatea celor 130 de reprezentanti comerciali. In prima faza, vor fi schimbati vreo zece acum, rapid. Unii isi termina mandatele, altii au cerut sa vina. Sunt si de la Paris, Haga, din Senegal, Maroc, Statele Unite, China", a afirmat ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de afaceri, Constantin Nita, potrivit Newsin.

Ceilalti reprezentanti comerciali ai Romaniei in strainatate vor fi supusi unei evaluari in cursul acestui an si, in functie de gradul in care isi indeplinesc criteriile de performanta, vor fi inlocuiti sau pastrati, potrivit ministrului.

"Incercam, pe baza de concurs, sa aducem oameni specialisti in comert exterior, care sa poata sa faca ceva si nu neaparat sa stea in zone exotice foarte frumoase, fara nici un contract. Trebuie sa aduca cat mai multe contracte, cat mai multe actiuni de cooperare, sa sprijine oamenii de afaceri romani, de aia ii tine acolo statul roman, pe banii IMM si ai tuturor. Cine nu are performante se va intoarce acasa. Nu vor fi schimbati toti pana la sfarsitul anului, sunt unii care merg foarte bine", a incheiat ministrul IMM-urilor, Constantin Nita.
Publicat Marti, 24 Martie 2009 - 16:53
Cuvinte cheie: imm, reprezentant comercial, Constantin Nita, imm, comert exterior | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours