Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Vodafone: Serviciile de telefonie mobila pentru SRTv sunt furnizate in baza unei licitatii

Contractul cu SRTv pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila a fost incheiat in urma organizarii unei licitatii, la inceputul lunii octombrie 2008.

Contractul acopera o parte dintre simurile necesare SRTv, Vodafone nefiind singurul operator care a fost selectat in urma acestei licitatii, potrivit reprezentantilor companiei, citati de Newsin.

Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a cumparat servicii de telefonie mobila in valoare de 588.235 de lei (fara TVA) de la Vodafone, iar potrivit site-ului guvernamental de licitatii, negocierile intre cele doua parti au avut loc fara anunt de participare, sub motivul ca "serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate". Conform Legii achizitiilor publice, aceasta inseamna ca firma are drept exclusiv pentru serviciile respective.

"Exclusivitatea" se refera la faptul ca o parte dintre angajatii SRTv foloseau deja serviciile Vodafone, iar achizitionarea serviciilor le-a permis sa le pastreze in conditiile in care portabilitatea nu era inca in vigoare, potrivit institutiei publice.

Conform site-ului guvernamental de licitatii publice, contractul a fost atribuit Vodafone Romania S.A. pe 3 noiembrie 2008. Serviciul de portabilitate a numerelor de telefon mobil a devenit operational pe 21 octombrie 2008 si fusese anuntat public cu mult inainte de aceasta data.
Publicat Vineri, 20 Martie 2009 - 18:19
Cuvinte cheie: srtv, vodafone, telefonie mobila | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours