Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Vicepresedintele ANRE, patru prefecti si 11 subprefecti au fost schimbati din functii

Nicolae Opris a fost eliberat din functia de vicepresedinte al ANRE, in locul sau fiind numit Iulius Dan Plaveti, iar prefectii de Ialomita, Teleorman, Vaslui si Bucuresti au fost schimbati din functie.

Potrivit actelor normative publicate in Monitorul Oficial, Georgian Mocanescu a fost schimbat din functia de prefect de Ialomita, in locul sau fiind repus in functie Marinica Cazacu, dar al carui raport de serviciu a fost insa suspendat printr-o HG aprobata in aceeasi sedinta a Executivului, potrivit Newsin. 

Prefectul de Teleorman, Ionel Izina, a fost trecut in functia de inspector guvernamental, in locul sau fiind numit, temporar, Bita Ionut Adrian. Prefectul de Vaslui, Iftimoaei Ciprian, a fost trecut in functia de inspector guvernamental, in locul sau fiind numit tot temporar Ioan Tibulca, iar prefectul Capitalei, Ion Tincu, a fost inlocuit cu Mihai Cristian Atanasoaei, care va exercita functia de asemenea temporar.

Subprefectul de Gorj, Constantin Dumitrescu, a fost trecut in functia de inspector guvernamental, in locul sau fiind numit Liviu Vasile Andrei, la fel si subprefectul de Ialomita, Silviu Marin, care a fost inlocuit cu Gheorghe Babagianu. Raportul de serviciu a subpefectului de Iasi, Marius Bodea, a incetat cu acordul partilor, Istvan Barczi si Pora Zamfira - subprefecti de Mures - au fost trecuti in functii de inspector guvernamental si in locul lor au fost numiti Valentin Precup si Mihai Cristian Tuca.

Subprefectul de Sibiu, Marin Craciun, si cel de Suceava, Dumitru Pasniciuc, au fost trecuti in functii de inspector guvernamental, in locul lor fiind numiti Amalia Cindrea, respectiv Constantin Hutanu. Au mai fost trecuti in functii de inspectori guvernamentali subprefectul de Vaslui, Sergiu Marian, (inlocuit cu Traian Huluta), subprefectul de Bucuresti, Eduard Doru Clabescu, (inlocuit cu Mariana Campurean) si subprefectii de Cluj, Andrei Hegedus si Zoltan Gyorke, care au fost inlocuiti cu Mircea Jorj si Cozma Vasile.
Publicat Vineri, 13 Martie 2009 - 13:05
Cuvinte cheie: anre, prefect, prefectura, guvern | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours