Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Sindicatele si autoritatile reiau negocierile pentru numirile din Educatie pe 18 martie

Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat ca pe 18 martie se va stabili modalitatea in care se vor face numirile din domeniul Educatiei, in urma celei de a doua runde de negocieri a Guvernului cu structurile asociative, astfel incat procesul de invatamant sa nu fie afectat.


"Pe 18 martie, la sediul MAI, este a doua runda de consultari cu structurile asociative, cu societatea civila si partea guvernamentala. Exista trei variante in acest moment si cred ca pana pe 18 vom sti care este curentul majoritar in privinta acestui proces de numiri, astfel incat procesul educativ sa nu fie afectat, iar pe de alta parte sa existe o foarte buna gestionare a resurselor economice si financiare, pentru ca toate comunitatile locale au o mare responsabilitate in fata oamenilor, de modul in care sunt gestionate si resursele financiare si de eficienta procesului educational", a declarat Dan Nica, citat de Newsin. 

Totodata, vicepremierul a mai spus ca s-a discutat despre modalitatea in care se va face descentralizarea in Educatie si Sanatate, precum si termenele la care se vor incheia procesele de descentralizare administrativa si descentralizare financiara in aceste domenii.
Publicat Luni, 9 Martie 2009 - 13:16
Cuvinte cheie: educatie, sindicate, ministerul educatiei | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours