Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Seful Garzii de Mediu acuza vechea conducere ca a neglijat timp de peste doi ani un proiect european

Comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu, Silvian Ionescu, a declarat ca fosta conducere a institutiei a neglijat timp de peste doi ani implementarea unui program de perfectionare a comisarilor de mediu, finantat din fonduri europene.

Ionescu a declarat ca in momentul in care el a plecat de la conducerea institutiei suma de 1,2 milioane de euro, destinata pentru doua proiecte de twinning, era bugetata.

"Ei bine, banii astia nu au fost folositi, toata perioada asta, si abia pe 11 martie vom avea kick-off meeting, intalnirea de pornire pentru aceste doua proiecte de perfectionare a comisarilor de garda, neintelegand de ce cineva si-a putut permite sa nu folosesca banii, in interes public", a afirmat comisaraul sef al Garzii Nationale de Mediu, citat de Newsin.

Acesta a spus ca intentioneaza sa perfectioneze munca de inspectie si control in cadrul institutiei, pentru ca, in contextul crizei economice, isi doreste sa desfasoare in primul rand activitati de preventie, decat de sanctionare contraventionala. In sensul eficientizarii activitatii, Silvian Ionescu a spus ca va desfiinta posturi de la nivel administrativ din cadrul comisariatelor regionale de mediu, pentru a putea angaja comisari de mediu, in fiecare judet, in functie de necesitatile acestuia.
Publicat Miercuri, 25 Februarie 2009 - 17:30
Cuvinte cheie: garda de mediu, fonduri europene, perfectionare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours