Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Seful Fortelor Terestre, Radu Dan Ghica, a fost inaintat in grad

Generalul Radu Dan Ghica a fost inaintat in gradul de general maior cu doua stele printr-un decret prezidential semnat vineri de presedintele Traian Basescu, pentru a putea prelua functia, oficial, de sef al Statului Major al Fortelor Terestre.

Potrivit unor surse oficiale din MApN, generalul Dan Ghica Radu a fost numit sef al Statului Major al Fortelor Terestre pe 1 martie 2009, printr-un ordin semnat de ministrul Apararii, Mihai Stanisoara. Ghica l-a inlocuit, astfel, pe fostul sef al institutiei, Teodor Frunzeti, numit, intre timp, rector la Universitatea Nationala de Aparare, conform Newsin.

Generalul Ghica a fost primul general roman care a fost in structura de conducere a fortelor coalitiei multinationale din Irak. Astfel, in perioada noiembrie 2006-iunie 2007, el a fost loctiitorul pentru operatiile coalitiei al sefului de stat major al Fortei Multinationale - Irak.  Ghica a mai fost comandantul Comandamentului Operational Intrunit "Maresal Alexandru Averescu", sef al Directiei Structuri si Planificarea Inzestrarii din Statul Major General, comandant al Coman­damentului Fortelor Terestre si director al Statului Major al Fortelor Terestre.
Publicat Vineri, 13 Martie 2009 - 15:54
Cuvinte cheie: dan ghica, mapn, fortele terestre, forta multinationala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours