Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Romania si Ungaria isi vor intensifica colaborarea pentru combaterea evaziunii fiscale

Seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, a declarat ca vor fi intensificate actiunile comune cu structura similara din Ungaria, in vederea schimbului de informatii privind combaterea evaziunii fiscale pe teritoriile celor doua tari.

Blejnar s-a intalnit vineri, la Arad, cu Janos Szikora, presedintele APEH, structura similara din Ungaria, aceasta fiind prima intrevedere intre cei doi sefi de institutii cu atributii in controlul financiar.

"Vreau ca in perioada urmatoare sa intarim colaborarea interinstitutionala, dintre ANAF si APEH, pentru ca avem acelasi obiectiv", a declarat Blejnar, citat de Newsin.

Presedintele APEH, Janos Szikora, a afirmat ca exista o colaborare foarte buna intre institutia pe care o conduce si ANAF. "Este vorba si de schimbul zilnic de informatii. O alta treaba foarte interesanta si importanta pentru ambele parti este insusirea experientei unora sau altora a activitatilor pozitive", a declarat Janos Szikora.

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a precizat ca la finalul anului 2008, in Romania, nivelul evaziunii fiscale era de 21 la suta din. "Un procent alarmant pentru functionarea normala a economiei" a spus Blejnar.
Publicat Vineri, 13 Martie 2009 - 17:21
Cuvinte cheie: anaf, apeh, romania, ungaria, evaziune fiscala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours