Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Roberta Anastase se intalneste cu Gianfranco Fini si Franco Frattini

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, se va afla, de miercuri pana vineri, in Italia, la invitatia omologului sau italian, Gianfranco Fini, in cadrul vizitei urmand a avea intalniri cu ministrul de externe, Franco Frattini, dar si cu reprezentantii comunitatilor romanesti din Italia.

Din delegatia parlamentara condusa de presedintele Camerei Deputatilor fac parte social-democratul Mircea Dusa, democrat-liberalul Sever Voinescu, secretar al Biroului permanent, Mircea Grosaru, reprezentant al minoritatilor nationale, liberalul Horia Uioreanu si  Seres Denes, deputat UDMR, relateaza Newsin.

Delegatia condusa de Anastase va avea, miercuri, la Roma, o intalnire cu reprezentantii comunitatilor romanesti in Italia, la Accademia di Romania.

In a doua zi a vizitei, Roberta Anastase va sustine un discurs in Camera Deputatilor italiana, si va avea convorbiri cu presedintele acesteia, Gianfranco Fini, si cu ministrul de externe, Franco Frattini.

Vineri presedintele Camerei Deputatilor si ceilalti membri ai delegatiei parlamentare vor vizita o scoala cu predare in limba romana din orasul Ladispoli.

Publicat Marti, 21 Aprilie 2009 - 14:49
Cuvinte cheie: Roberta Anastase, Gianfranco Fini, Franco Frattini | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours