Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Reprosul CSM la adresa Guvernului: Taxa de timbru nu ajunge la Justitie

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au criticat modul in care Executivul gestioneaza situatia din justitie, unul dintre membri, Dan Lupascu, afirmand ca "legea zilei este amatorismul si haosul".

Inclusiv presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Virgil Andries, s-a aratat nemultumit de modul cum se desfasoara lucrurile, facand referire la faptul ca taxa de timbru nu ajunge la justitie.

"Politica fiscala este, din punctul meu de vedere, de neinteles. Pe de-o parte, se spune ca nu sunt surse de finantare. Dar, de pe alta parte, puterea judecatoreasca produce venituri la bugetul de stat prin taxele de timbru. Acestea merg, insa, in bugetul primariilor si nu in justitie asa cum ar fi normal", a spus Andries, potrivit Newsin.

Punctul de vedere al lui Andries a fost impartasit si de Dan Lupascu, care a spus ca "toata aceasta poveste tinde sa devina un joc de-a alba-neagra. Fiecare profita de un moment de neatentie de-al celuilalt, pentru a-si trece taxa de timbru in bugetul propriu", a afirmat Dan Lupascu.
Publicat Joi, 23 Aprilie 2009 - 13:37
Cuvinte cheie: CSM, Guvern, taxa de timbru | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours