Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Radu Marginean, sef al Autoritatii Nationale a Vamilor, Gratiela Iordache - secretar de stat

Gelu Stefan Diaconu a fost inlocuit din functia de sef al Autoritatii Nationale a Vamilor, postul fiind preluat de Radu Traian Marginean, iar Catalin Doica a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor, in locul sau fiind numita Gratiela Denisa Iordache.

De asemenea, Gruia Bumbu a fost eliberat din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Romi, functia fiind preluata de Robert Laurentiu Iapornicu.

Deciziile de revocare, respectiv de numire in functie au fost semnate de premierul Emil Boc si publicate marti in Monitorul Oficial.

Radu Traian Marginean a fost directorul Directiei de Supraveghere si Control Vamal a Autoritatii Nationale a Vamilor. Din functia de vicepresedinte al ANAF va conduce Autoritatea Nationala a Vamilor.

Gratiela Iordache a intrat in Parlament pe listele Partidului Umanist Roman, iar in 2006 s-a inscris in PD-L. Pana in octombrie 2006 a fost vicepresedinte al comisiei pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor.

Publicat Miercuri, 4 Februarie 2009 - 08:53
Cuvinte cheie: Radu Marginean, sef, Autoritatea Nationala a Vamilor, Gratiela Iordache, secretar de stat, Finante | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours