Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD acuza fraudarea alegerilor pentru Primaria Clujului

PSD Cluj-Napoca acuza ca se incearca furarea unui numar de voturi de la alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca, dovada fiind nenumaratele contestatii depuse la Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca.

"Organizatia Municipala PSD Cluj-Napoca dezaproba modul in care procesul electoral continua sa se desfasoare in municipiu. Toate contestatiile depuse sunt dovada clara ca se doreste cu orice pret obtinerea unui numar de voturi furate clujenilor", se arata in comunicatul celor de la PSD, se mentioneaza intr-un comunicat remis de PSD Cluj si preluat de Newsin.

Mai mult, acestia sustin ca la Sectia nr. 36 din cartierul Grigorescu au fost gasite 2 buletine de vot in plus fata de numarul de buletine pe care sectia ar fi trebuit sa le aiba alocate, iar in apropierea a 7 sectii de vot exista in continuare panouri electorale.

"PSD Cluj a depus contestatii in ceea ce priveste afisajul unor panouri electorale ale PDL la mai putin de 200 m de sectiile de votare. Sectiile in apropierea carora sunt panouri electorale sunt cele care au alocate numerele 52, 51, 38, 40, 41, 27 si 28.", au mai acuzat social-democratii.

Totodata, PD Cluj-Napoca sustine ca presedintilor din sectiile nr 99, respectiv nr 149 refuza sa il lase pe reprezentantul PSD sa raporteze prezeta la vot, cu argumentul ca aceste sectii nu sunt monitorizate de Biroul Electoral Municipal.

"PSD Cluj-Napoca isi reafirma sustinerea ca procesul electoral sa se defasoare in respect fata de cetatenii Clujului, dar si fata de principiile democratiei.", se arata in incheierea comunicatului.

Publicat Duminica, 15 Februarie 2009 - 15:06
Cuvinte cheie: alegeri, cluj, frauda, PSD, scrutin, vot, campanie electorala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours