Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Protectia Consumatorului Iasi nu are bani pentru telefoane, timbre si asigurari la masini

Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului Iasi (IRPC) nu mai are bani sa achite factura la telefon, sa cumpere timbre sau asigurari auto obligatorii la masini, a sustinut, miercuri, seful institutiei, Valerian Salavastru.

Potrivit lui Salavastru, aceasta situatie se intalneste la nivelul tuturor inspectoratelor regionale din tara, deoarece Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) nu a alocat, sustine Salavastru, nici un leu in lunile ianuarie si februarie pentru cheltuieli curente, conform Newsin.

"Inspectorii dau bip ca sa vorbeasca cu agentii economicii, merg cu maxi-taxi in judet pentru a face controale, operatorii de telefonie fixa si mobila ne-au avertizat ca ne suspenda abonamentele pentru neplata si nici macar pentru corespondenta cu petentii nu avem bani", a declarat inspector sef Valerian Salavastru, adaugand ca, in cursul anului trecut, in fiecare luna erau alocate circa 20.000 - 25.000 lei pentru astfel de cheltuieli la nivelul inspectoratului, care deserveste patru judete din nordul Moldovei.

"Eu am trimis deja la Comisia de abuzuri din Camera Deputatilor o reclamatie in care vorbesc despre situatia la nivelul inspectoratelor. De asemenea, l-am sesizat pe premierul Emil Boc si i-am cerut, intr-o scrisoare deschisa, demiterea domnului Pandelica. Mai mult, voi trimite astazi o scrisoare si comisarului european pentru protectia consumatorului", a sustinut seful IRPC Iasi.
Publicat Miercuri, 18 Februarie 2009 - 13:12
Cuvinte cheie: anpc, protectia consumatorului | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours