Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Prefectura cere ancheta la APIA Brasov

Subprefectul judetului Brasov Emil Nita a declarat ca Prefectura va solicita Ministerului Agriculturii sa verifice modul in care APIA a acordat subventiile in judetul Brasov, sustinand ca patru persoane ar fi primit subventii de 14 miliarde de lei vechi pentru terenuri din islazul comunal.

"Ei au fost pusi sa faca solicitari de subventii pentru terenuri pe care nu aveau niciun act", a sustinut Emil Nita, potrivit Newsin. Potrivit acestuia, cei patru au solicitat subventii pentru islazul comunal, fara ca macar sa fi incheiat vreun contract de inchiriere sau concesiune cu primaria.

"Li s-au acordat subventii de la APIA, dar banii au fost incasati in conturile lor personale. Primaria a descoperit acest lucru si a incercat sa regleze chestiunea intocmind un contract pe terenurile respective, pe care era trecuta o data anterioara solicitarilor de subventii. Nu stiu insa de ce un singur contract, cand a fost vorba de patru solicitanti. Apoi un consilier din Ucea si-a deschis un cont, obligandu-i pe cei patru sa verse bani acolo. Mai tarziu, acesta face niste investitii in ustensile medicale pentru dispensarul din comuna. Si asta e tot", a mai sustinut subprefectul, potrivit Newsin.

Acesta a precizat ca a prezentat acest caz si la APIA, de unde i s-a raspuns ca, din punctul de vedere al celor de acolo, s-a respectat legea. Mai mult, subprefectul spune ca la APIA nu se regaseste contractul de inchiriere incheiat de Primaria Ucea pentru islazul comunal.

Emil Nita sustine ca acesta nu este singurul caz din judet in care s-au acordat subventii care au incalcat legea, insa nu a dorit sa dea si alte exemple in lipsa unor dovezi concrete.
Publicat Marti, 28 Aprilie 2009 - 22:18
Cuvinte cheie: brasov, prefectura, APIA, subventii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours